عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول حمله یک فرد با کوکتل مولوتف به جمعیت حامی اسرای صهیونیست در کلرادو کابینه سودان منحل شد

سفر مخفیانه پسر خلیفه به اسرائیل برای عادی سازی روابط

یک روزنامه چاپ رژیم صهیونسیتی مدعی شد که خلیفه حفتر فرمانده ارتش ملی لیبی، پسرش صدام را مخفیانه به تل‌آویو فرستاده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 08
کد خبر: ۱۰۸۷۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، پسر حفتر در سفر مخفیانه‌اش به فلسطین اشغالی، در ازای عادی سازی روابط با اسرائیل، درخواست کمک نظامی و سیاسی کرده است.
این روزنامه صهیونیستی افزود: صدام حفتر در دیدار با مقامات تل آویو، پیام پدرش مبنی بر درخواست مساعدت نظامی سیاسی اسرائیل در مقابل ایجاد روابط دیپلماتیک بین لیبی و اسرائیل را انتقال داد.

بنا به این گزارش، سفر مخیانه پسر حفتر شامل دیدار‌های ۹۰ دقیقه‌ای با نهاد‌های امنیتی نامشخص بود. این دیدار‌ها در فرودگاه بن گوریون در شرق تل آویو برگزار شد.

هاآرتص در ادامه گزارش خود نوشت: با توجه به اینکه هیچ روابط دیپلماتیکی بین اسرائیل و لیبی وجود ندارد، هیچ گونه اظهارنظری از سوی حفتر یا طرف اسرائیلی در مورد این دیدار مطرح نشده است.



در همین رابطه، ایتای بلومنتال روزنامه نگار اسرائیلی گفته که دوشنبه گذشته یک هواپیمای شخصی متعلق به یک فرد نزدیک به ژنرال خلیفه حفتر از فرودگاه دبی در فرودگاه بن گوریون فرود آمد.

این خبرنگار صهیونیست به هویت مسافران هواپیما اشاره‌ای نکرد./برنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار